Whiskybar

Sveriges största utbud av maltwhisky

Utsågs till Årets Whiskykrog av Svenska Whiskyförbundet 2013 samt 2017.

Whisky på brygghuset

När krogen öppnade -99, fanns tanken där från början att ha ett brett sortiment av whisky, det fanns bara ett problem: dåligt med utrymme.

Efter åtta år av samlande byggde vi äntligen ut krogen och öppnade Joel´s Bar med tillhörande whiskyhörna 2007. 2016 byggde vi ut ytterligare för att få mer plats för whisky och provningar. Hos oss finner du mer än 1700 whiskyflaskor från olika destillerier och årgångar. Vi inriktar oss främst på högkvalitativa single malts från Skottland men har givetvis även whisky från hela världen. Vårt sortiment presenteras med god överskådlighet och bra tillgänglighet där ni kan botanisera fritt bland flaskorna.

Vi har blivit utsedda till Årets Bästa Whisky Krog två gånger, 2013 och 2017. Vår ambition är att med kunnig personal och ett stort sortiment utöver det vanliga kunna ge våra gäster en upplevelse i whiskyns värld. Välkomna!

Reine Patriksson
Krögare

WhiskyProvningar

Varje höst och vår har vi 3-4 provningar som annonseras via vår Facebooksida och här på hemsidan. Man kan även boka grupp bokningar vilken dag som helst i veckan, året runt förutom under högsäsongen på sommaren. Minimum antal är 8 personer. Det finns mängder med olika teman att bygga en whiskyprovning runt. Här följer några exempel på provningar men vi tar självklart emot egna önskemål. En provning håller på mellan 2-3 timmar beroende på typ av provning.

Menyer

Lunch och kvällsmeny

För oss är årstiderna, säsongerna, starkt förknippade med vilka råvaror som finns att tillgå. Från våren då allt börjar om, när makrillen kommer tillbaka till kusten, till sommarens musslor och höstens mys med hummer och ostron i skenet av levande ljus.

Våra menyer

Menyer Västkusten Råvaror