Kokboken

Äta vid Havet- Mat, Människor och Råvaror från Bohuslän

Vår fina kokbok

“Att äta gott varje dag är lika viktigt som att sjunga, spela munspel, fiol och skoja till det ibland”

Vi har jobbat med ett fantastiskt företag som heter Salt Communication och är väldigt stolta över resultatet som vi tillsammans arbetat fram. Det är en tidlös bok, inte “bara” en kokbok. Det är även en bok som visar människorna bakom råvarorna, berättar deras historier och visar en deras genuina kärlek för det som är just deras passion.
Vill ni se lite “bakom kulisserna” bilder kan ni leta efter hashtagen #‎skaftöboken på Instagram.

Boken finns förutom på Brygghuset, även att köpa på nätet och då bland annat på Bokus.se eller Adlibris.se samt butikerna Ica Grundsund, Tempo Fiskebäckskil, Hannas i Hamnen Grundsund, Akademibokhandel Lysekil med flera.

Hoppas ni gillar den!

Menyer

Lunch och kvällsmeny

För oss är årstiderna, säsongerna, starkt förknippade med vilka råvaror som finns att tillgå. Från våren då allt börjar om, när makrillen kommer tillbaka till kusten, till sommarens musslor och höstens mys med hummeroch ostron i skenet av levande ljus.

Våra menyer