Slipens Hotell är vårt hotell som ligger precis bredvid krogen.

Vi har 12 fina rum alla med en helt egen personlighet och historia. Här bor du i en hyllning vi skapat till minne av en av de många personligheter, karaktärer eller kämpar som levt sitt liv bland oss här på ön, längst ut på klipporna, där det vida havet tar sin början. Vi vill gärna dela med oss av vårt rika kulturarv, som häruppe ofta berättas från generation till generation. Skrönor, fiskarhistorier och berättelser med en alldeles lagom dos av sanning och humor som förtäljts kring lyktan, eller i brasans sken.

Välkommen till ditt rum på Slipens Hotell.

Lägg dig en stund på sängen, läs om ditt rums personlighet, och låt dig svepas med i historien. När kvällen kommer har du kanske egna skrönor att dela med dig av kring bordet. För det är så vi gör häruppe. Vi lyssnar, tänker och berättar vidare. Om du skarvar och lägger till kanske inte gör så mycket, det blir oftast en lite bättre historia då.

Boka en upplevelse

Vi erbjuder olika aktiviteter såsom skaldjurssafari med kräftor, hummer eller musslor & ostron beroende på säsong. Ett annat tips är whiskyprovning 2 timmar i vår bar som huserar över Sveriges största whiskysamling. Eller varför inte kajakpaddling. Vi har även olika guidade turer både till fots, på cykel eller till havs på och runt omkring vår vackra ö. Önskar ni hellre några teambildande lekar/ uppdrag så ordnar vi även det. Vi har alltid paketerbjudande, så kika här på vårt utbud just nu.

Konferens, möte eller Kick-off?

Fiskebäckskil är lugnt, vackert och avkopplande, och en idealisk plats för konferenser och möten. Kombinera gärna er konferens med någon utav våra aktiviteter och ni får en upplevelse utöver det vanliga. Vår bastuflotte med jacuzzi som ligger förankrad längst ut på bryggan bara några steg från hotellet brukar vara trevligt att samlas i innan middagen.

www.slipenshotell.se

kontakt@slipenshotell.se

TWEED HOTELL SKAFTÖ

Vårt nya hotellområde öppnade i juni 2022

Vi öppnade ett nytt hotellområde ett stenkast från klubbhuset med 16 dubbelrum. Vi gillar känslan av att inget rum är sig likt så givetvis fortsätter vi på spåret att varje rum har sin egna historia. Här inreder vi med tyger & material som ger en varm, lyxig och ombonad känsla så varje rum är en egen upplevelse. Våra sängar handbyggds av Aya of Sweden i Lysekil.

Här finns en härlig innergård med grillområde, loungemöbler, putting green och massvis med sittgrupper där man kan sitta och äta efter sin grillning eller bara ha skönt häng med vänner.

Låna en cykel och ta er till öns badvikar, restauranger, affärer och naturområden.

info@tweedhotellskafto.se

Skärgårdsnära hotell där ni kan uppleva den härliga golfbanan genom att boka ett golfpaket hos oss och bo precis vid banan eller bara njuta av den underbara miljön med god mat på någon av öns härliga restauranger.

Varje rum i klubbhuset är en personlig hyllning till en historisk profil inom golfens historia. Storleken på dessa rum varierar mellan 16-26 kvm och våra rum är utrustade med fritt wifi, TV & AC. Hos oss sover ni i underbara King Size sängar tillverkade av Carpe Diem. I badrummen finns tillgång till hårtork, samt produkter från Rituals.