▲ 

Hos oss finner du mer än 2600 whiskyflaskor

När krogen öppnade -99, fanns tanken där från början att ha ett brett sortiment av whisky, det fanns bara ett problem: dåligt med utrymme.

Efter åtta år av samlande byggde vi äntligen ut krogen och öppnade Joel´s Bar med tillhörande whiskyhörna 2007. 2016 byggde vi ut ytterligare för att få mer plats för whisky och provningar. 

Hos oss finner du mer än 2600 whiskyflaskor från olika destillerier och årgångar. Vi inriktar oss främst på högkvalitativa single malts från Skottland men har givetvis även whisky från hela världen. Vårt sortiment presenteras med god överskådlighet och bra tillgänglighet där ni kan botanisera fritt bland flaskorna.

2021 Öppnade vi ytterligare en ny del av whiskybar

En hel tillbyggnad, Talisker Room. Perfekt för provningar, stora middagar eller små fester, eller en god whisky i en skön fåtölj efter middagen. Vi startade även en egen whiskyklubb, Friends of Skye. Vill du veta mer om den? Maila info@westswedenwhisky.se

Vi har blivit utsedda till Årets Bästa Whisky Krog två gånger, 2013 och 2017. Vår ambition är att med kunnig personal och ett stort sortiment utöver det vanliga kunna ge våra gäster en upplevelse i whiskyns värld. Välkomna!

Reine Patriksson
Krögare

Whiskyprovningar

Varje höst och vår har vi 3-4 provningar som annonseras via vår Facebooksida och här på hemsidan. Man kan även boka grupp bokningar vilken dag som helst i veckan, året runt förutom under högsäsongen på sommaren och storhelger. Minimum antal är 8 personer för provning eller whiskydinner.
Det finns mängder med olika teman att bygga en whiskyprovning runt. Här följer några exempel på provningar men vi tar självklart emot egna önskemål. En provning håller på mellan 2-3 timmar beroende på typ av provning.
(Provningar går ej att boka under högsäsong.)

Önskar ni boka provning tillsammans med boende på Slipens Hotell? Maila dom din förfrågan.