Till någon du tycker om

En trerätters middag på Brygghuset, en natt på Slipens Hotell, eller kanske någon av våra aktiviteter eller evenemang? Vi har många erbjudande, och ett presentkort passar alltid till något.
Köp presentkort här

Vi erbjuder lite olika skaldjurssafari med kräftor, hummer eller musslor & ostron beroende på säsong. Ett annat tips är whiskyprovning 1,5 timma i vår bar som huserar över Sveriges största whiskysamling. Eller varför inte kajakpaddling, det går att paddla året om. Vi har även olika guidade turer både till fots och på cykel på vår vackra ö. Här kan ni se alla våra paket-erbjudande.

Slipens Hotell är vårt hotell som ligger precis bredvid krogen.

Vi har 12 fina rum, där varje rum har sin egen historia. Här bor du i en hyllning vi skapat till minne av en av de många personligheter, karaktärer eller kämpar som levt sitt liv bland oss här på ön, längst ut på klipporna, där det vida havet tar sin början.

Alla våra rum har fått en helt egen personlighet, med sin alldeles speciella historia. Vi vill gärna dela med oss av vårt rika kulturarv, som häruppe ofta berättas från generation till generation. Skrönor, fiskarhistorier och berättelser med en alldeles lagom dos av sanning och humor som förtäljts kring lyktan, eller i brasans sken.

Välkommen till ditt rum på Slipens Hotell.

Lägg dig en stund på sängen, läs om ditt rums personlighet, och låt dig svepas med i historien. När kvällen kommer har du kanske egna skrönor att dela med dig av kring bordet. För det är så vi gör häruppe. Vi lyssnar, tänker och berättar vidare. Om du skarvar och lägger till kanske inte gör så mycket, det blir oftast en lite bättre historia då.