Vill du arbeta med oss?

Vi söker restaurang- och hotellpersonal för 2024

Kockar till varm och kallkök, bartenders serveringspersonal samt frukostpersonal, receptionist och housekeeping till våra hotell.
Vill du vara en del av teamet hos oss eller helt byta till en havsnära livsstil?

Oavsett är du välkommen med din ansökan!

Brygghuset Krog är en ambitiös restaurang precis vid havet i Fiskebäckskil som ägs av Reine Patriksson sen 1999. Vi har bland annat nominerats till Årets Krögare samt till Årets Krogmiljö på Restauranggalan samt omnämnts flitigt i restaurangguider och tidningsartiklar för vår mat, service, inredning och restaurangens exceptionellt härliga läge.

Till Brygghuset i Fiskebäckskil på Skaftö återkommer våra gäster år efter år för den rustikt eleganta maten och familjära stämningen, den härliga miljön och vårt stora utbud av dryck, framför allt whisky.
Vi har Sveriges (och norra Europas) största utbud av maltwhisky och utsågs till Årets Whiskykrog av Svenska Whiskyförbundet 2013 samt 2017.

I september 2016 öppnade vi vårt hotell, där varje rum har sin egna historia, Slipens Hotell. Mer av vad vi söker dit kan ni hitta här.

Sommaren 2018/2022 öppnade vi, Tweed Hotell. Beläget vid Skaftö GK. 21 rum med stor utegård, putting green, grillplats och samlingslokal.

Under sommaren har vi öppet vår bakficka, Joels Brygga. Där serverar vi enklare mat till livemusik, skakar härliga drinkar i en skönt avslappnad miljö med bra stämning!

För rätt person så erbjuder vi förutom en bra lön:
– Möjlighet att utvecklas som yrkeskvinna/man och få gehör för kreativitet och driv.
– Hjälp med boende samt alla andra praktiska detaljer som måste falla på plats om du vill flytta hit.
– En dynamisk, kreativ och framförallt väldigt rolig arbetsplats.
– Du får ett förmånligt personalkort genom vår krögarförening, som gäller på våra krogvänners restauranger på Skaftö och i Lysekil.

”Kul på jobbet” är ledord för oss och vi är övertygade om att det är därför några av de bästa vill arbeta hos oss, och återkommer år efter år och är en av de viktigaste anledningarna till att gästerna återkommer om och om igen.

Vi tror att du:
Är hungrig och har några år på golvet i bagaget eller har en stor vilja att lära dig nytt, kanske att du bär på en grundkunskap från tidigare serviceyrken? Det viktigaste är att du vill lära dig, vi har kunskapen att lösa det.
Uppskattar du, liksom vi, den storslagna naturen här vid havet, och enkelheten att njuta av Bohuslän. Närheten till Lysekil stad erbjuder nattliv och vi har nära samarbete med flera restauranger.

Vi vill:
Att du är social, trevlig och har ett stort intresse för människor och service. Du är nyfiken och gillar den bubblande restaurang miljön.

Varmt välkommen att höra av dig till oss så träffas vi och tar det därifrån.
Reine

Maila ditt CV till info@brygghusetkrog.se