Jobba med oss

En dynamisk, kreativ och väldigt rolig arbetsplats!

Vill du jobba med oss?

Vill du vara en del av teamet hos oss, samt eventuellt byta till en havsnära livsstil.

Brygghuset Krog är en ambitiös restaurang precis vid havet i Fiskebäckskil som ägs av krögarduon Reine Patriksson och Jonas Svensson.
De senaste åren har vi bland annat nominerats till Årets Krögare samt till Årets Krogmiljö på Restauranggalan samt omnämnts flitigt i restaurangguider och tidningsartiklar för vår mat, service, inredning och restaurangernas exceptionellt härliga läge.

På vår klassiska skärgårdskrog Brygghuset i Fiskebäckskil på Skaftö är ledorden klassiskt, gemytligt och vällagat. Hit återkommer våra gäster år efter år för den rustikt eleganta maten och familjära stämningen. Vi har också Sveriges största utbud av maltwhisky och utsågs till Årets Whiskykrog av Svenska Whiskyförbundet 2013 samt 2017.

I september 2016 öppnade vi även vårt hotell Slipens Hotell & Pensionat www.slipenshotell.se

RESTAURANGCHEF!

Heltid.
Vi söker nu dig som kan tänka sig att bo på en ö längst ut på västkusten med skiftande säsonger, härliga människor och underbar natur. Vi söker dig som har jobbat en del i restaurangbranschen och som nu vill ta ett kliv upp, vi är beredda att satsa på dig. Vi vill att du är en glad person, nyfiken, kreativ och älskar restauranglivet. Vill du ta hand om våra gäster från det dom checkar in på vårt lilla hotell, fiska hummer, ha spritprovning och servera mat och dryck och sen vinka av dom dagen efter, ja då kan du fortsätta läsa:

MATSAL:
Ansvarig för serveringspersonal, schema och dryckesinköp samt bordsplacering av gäster.

VIN: Vi ser gärna att du är utbildad sommelier. Om inte erbjuder vi full utbildning. Du får eget kreativt ansvar för vinlistan.

WHISKY: Brygghusets whiskybar har en av Europas största whiskysortiment, ca 2500 sorter. Vi satsar mycket på provningar och bygger upp paket med boende mm för whiskyentusiaster. Vi har även ett stort utbud av cognac, rom, grappa mm. Du får gå sida vid sida med vår spritkännare Reine Patriksson och erbjuder dig ständig utbildning, årliga resor till Skottland mm.

OM OSS: Familjeföretag som startade Brygghuset för över 20 år sedan. Vi lever för vår krog och våra två små hotell, Slipens Hotell och Skaftö Golfkrog och älskar allt med restauranglivet.

BOENDE: Vi har ett personalhus bara 500 meter från krogen där man kan hyra in sig. Söker Ni egen lägenhet hjälper vi Er med det. Finns i dagsläget lediga lägenheter med gångavstånd.

SKAFTÖ: En ö i yttersta kustbandet i Lysekils kommun. Ön är ca 1 mil lång och en halv mil bred. Det finns 5 små pittoreska västkustsamhällen varav Grundsund och Fiskebäckskil är dom mest kända. Vi har skola, affärer, restauranger, idrottshall, 18 håls golfbana, tennis, paddel, skog, kala klippor och härlig natur. 30 minuter till Uddevalla och 1 timme och 15 minuter till Göteborg. Vem vill inte bo här?😉

Vi har många spännande projekt på gång. Ansök, så bokar vi in en tid för intervju och berättar mer om våra framtidsplaner och jobbet vi erbjuder. Vi vill satsa på dig på lång sikt.
Du kan börja direkt eller om 4 månader.

Ansökan mailas till reine@kustkrogarna.se
Bifoga CV. För frågor ring Reine på 0701-492222.
Hemsidor:
www.brygghusetkrog.se www.slipenshotell.se www.skaftogolfhotell.se

Nu söker vi även restaurang- och hotell personal för 2020

Kockar, kallskänkor, serveringspersonal både till matsal och Joels Brygga, samt frukostpersonal och städ.

För rätt person så erbjuder vi förutom en bra lön:
– Möjlighet att utvecklas som yrkeskvinna/man och få gehör för kreativitet och driv.
– Hjälp med boende samt alla andra praktiska detaljer som måste falla på plats om du vill flytta hit över säsongen.
– En dynamisk, kreativ och framförallt väldigt rolig arbetsplats.

”Kul på jobbet” är ledord för oss och vi är övertygade om att det är därför några av de bästa vill arbeta hos oss men även en av de viktigaste anledningarna till att gästerna återkommer om och om igen.

Vi tror att du:
Är ung och hungrig men har några år på golvet i bagaget.
Kanske uppskattar du liksom vi den storslagna naturen här vid havet och tycker det är härligt att du kan se odlingen vars musslor finns på menyn, när du ser ut genom fönstret.

Vi vill:
Att du är social, trevlig och har ett stort intresse för mat, dryck, människor och service. Vi arbetar med öppet kök och interagerar hela tiden med både våra gäster och fiskarna som kommer med våra råvaror.

Varmt välkommen att höra av dig till oss så träffas vi och tar det därifrån.
Jonas och Reine

Maila ditt CV till jonas@kustkrogarna.se

Menyer

Lunch och kvällsmeny

För oss är årstiderna, säsongerna, starkt förknippade med vilka råvaror som finns att tillgå. Från våren då allt börjar om, när makrillen kommer tillbaka till kusten, till sommarens musslor och höstens mys med hummer och ostron i skenet av levande ljus.

Våra menyer

Menyer Västkusten Råvaror