Whiskydinner med Mortlach

Whiskydinner med Mortlach

Magisk Mars Kväll! Mortlach Cocktail & Whisky Dinner Värd: Reine Patriksson, krögare Brygghuset. Provningsledare: Mikael Lundén, Nordic Senior Brand Ambassador för Diageo. Program: 18.00 Fördrink, Cocktail. Förrätt, Mortlach 12 år Mellanrätt 1, Cocktail. Mellanrätt 2, Mortlach 16. Dessert: Mortlach 20. Läs mer
Whiskyprovning

Whiskyprovning

Lördagen den 7/3 håller vi en whiskyprovning med Bunnahabhain i Joels Whiskybar på Brygghuset! Bunnahabhain är ett whiskydestilleri på ön Islay på Skottlands västkust, namnet betyder flodmynning. Vi… Läs mer
Artister på Brygghuset

Artister på Brygghuset

Två gånger om året bjuder vi in artister vi gillar att tillbringa en helg hos oss i Fiskebäckskil. På dagarna tar vi med artisterna och utforskar ön och skärgården och avslutar med en intim spelning inför 130… Läs mer
Fira NYÅR!

Fira NYÅR!

Nu är det tradition! För 4:e året i rad så kan ni fira in det nya året hos oss! Välkomstbubbel Snittar 4-rätters meny Musikunderhållning 1195:-/person Förhandsbetalning sker med Swish. Menyn (ändringar kan förekomma):… Läs mer
Brygghusets julbord

Brygghusets julbord

Julbord på Västkusten! Missa inte att boka Brygghusets finaste julbord. Vi tar stor stolthet i att leverera både mysig julstämning och ett dignande julbord. Alla klassiker men alltid några nyheter också. Brygghuset börjar med julbord den 22 Novemberoch avslutar… Läs mer

Menyer

Lunch och kvällsmeny

För oss är årstiderna, säsongerna, starkt förknippade med vilka råvaror som finns att tillgå. Från våren då allt börjar om, när makrillen kommer tillbaka till kusten, till sommarens musslor och höstens mys med hummer och ostron i skenet av levande ljus.

Våra menyer

Menyer Västkusten Råvaror