Whiskydinner med Mortlach

Whiskydinner med Mortlach

Magisk Mars Kväll! Mortlach Cocktail & Whisky Dinner Värd: Reine Patriksson, krögare Brygghuset. Provningsledare: Mikael Lundén, Nordic Senior Brand Ambassador för Diageo. Program: 18.00 Fördrink, Cocktail. Förrätt, Mortlach 12 år Mellanrätt 1, Cocktail. Mellanrätt 2, Mortlach 16. Dessert: Mortlach 20. Läs mer
Whiskyprovning

Whiskyprovning

Lördagen den 7/3 håller vi en whiskyprovning med Bunnahabhain i Joels Whiskybar på Brygghuset! Bunnahabhain är ett whiskydestilleri på ön Islay på Skottlands västkust, namnet betyder flodmynning. Vi… Läs mer
Artister på Brygghuset

Artister på Brygghuset

Två gånger om året bjuder vi in artister vi gillar att tillbringa en helg hos oss i Fiskebäckskil. På dagarna tar vi med artisterna och utforskar ön och skärgården och avslutar med en intim spelning inför 130… Läs mer
Brygghusets julbord

Brygghusets julbord

Julbord på Västkusten 2020! Missa inte att boka Brygghusets finaste julbord. Vi tar stor stolthet i att leverera både mysig julstämning och ett dignande julbord. Alla klassiker men alltid några nyheter också. Brygghuset börjar med julbord den 27 November… Läs mer

Menyer

Lunch och kvällsmeny

För oss är årstiderna, säsongerna, starkt förknippade med vilka råvaror som finns att tillgå. Från våren då allt börjar om, när makrillen kommer tillbaka till kusten, till sommarens musslor och höstens mys med hummer och ostron i skenet av levande ljus.

Våra menyer

Menyer Västkusten Råvaror