Talisker Adventure Guide - Stor rubrik

Välkommen att korsa landskap eller utforska närområdet. Att hajka högt eller paddla nerströms. Att möta snö i juli eller soldränkt stäppmark. Ihop med äventyrsproffset Linda Åkerberg har Talisker samlat storslagna naturupplevelser och utmanande friluftsaktiviteter till denna upptäcktsguide. Njut av naturen, och ta väl hand om den.

Talisker

Talisker grundades 1830 av de äventyrslystna MacAskill-bröderna på ön Isle of Skye i Skottlands mest svårtillgängliga hörn. En ö som karaktäriseras av sin kuperade och karga terräng. Devisen Made by the sea är en hyllning till den unika natur och föränderliga väderlek som format whiskyn i nära 200 år. Smaken av havssalt, peppar och söt rök märks tydligt i Taliskers renaste uttryck, single malten Talisker 10. Varje liten klunk förflyttar dig till Isle of Skyes karga stränder och väcker upptäckarinstinkten inombords.

Sedan länge har Talisker uppmuntrat människor att upptäcka och uppskatta sin lokala omgivning. Att knyta an till naturen och vildmarkens utmaningar. För att väga upp den monotona vardag som präglar dessa tider. Under flera år samarbetade Talisker med nordiska äventyrare genom projektet Scandinavian Detours. I denna guide fortsätter äventyret i MacAskill-brödernas anda. Välkommen att njuta av naturupplevelser, utematlagning och vilda Talisker-cocktails.

Recept

Visa recept

Vett och etikett

Läs vidare