Helgens Husman

Från och med onsdag 20/6serverar vi Brygglunch varje dag (med undantag för månd 25/6).
Varje dag serverar vi en ny husmansrätt, samt a la carterätter. Se under fliken menyer och lunchmeny.

Vecka 25.
Onsdag: Pannbiff med stekt lök, rårörda lingon, skummad gräddsås, picklad gurka, färskpotatis
Torsdag: Kycklinglårfilé – rökig & het tomatsås – Ugnsbakad potatis – confiterad palsternacka
Fredag: Långbakad fläsksida – Rostad majscrème – Portvinssås – Örtkrossad potatis
Lördag: Karré från rapsgris-rödvinssky – Fräst rödkål & äpple – Potatispuré med bacon & örter
Söndag: Angus Nötinnanlår bakade rotfrukter rödvinssås, spetskål, blomkål

 

Menyer

Lunch och kvällsmeny

För oss är årstiderna, säsongerna, starkt förknippade med vilka råvaror som finns att tillgå. Från våren då allt börjar om, när makrillen kommer tillbaka till kusten, till sommarens musslor och höstens mys med hummeroch ostron i skenet av levande ljus.

Våra menyer