Dagens Husman

Ny rätt varje dag!
Varje dag serverar vi en ny husmansrätt, samt a la carterätter.
Se resten under fliken menyer och lunchmeny.

vecka 33

Måndag: Fläsksida med rostad vitlökskräm och örtkrossad potatis.
Tisdag: Pannbiff med gräddsås, lingon, pressgurka och potatispuré.
Onsdag: Rapsgriskarré med rökig tomatsås och ljummen potatissallad.
Torsdag: Kalv i dill med rostad morot och kokt potatis.
Fredag: Oxbringa med rotmos, pepparrotskräm och gurksallad med persilja.
Lördag: Kycklinglårfilé med bearnaisesås, rostade rotfrukter och picklade rödlök.
Söndag: Angus nötinnanlår, rödvinssås, betor och potatis- och blomkålspuré.

 

 

 

(Med reservation för ändringar)

 

 

Menyer

Lunch och kvällsmeny

För oss är årstiderna, säsongerna, starkt förknippade med vilka råvaror som finns att tillgå. Från våren då allt börjar om, när makrillen kommer tillbaka till kusten, till sommarens musslor och höstens mys med hummeroch ostron i skenet av levande ljus.

Våra menyer